Create a free account to remove all ad content.

Author Topic:  Re-textured blocks  (Read 330 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AlienizdPixel

  • Jr. Moderator
  • Supreme Member
  • *
  • Posts: 2685
  • Hello
    • View Profile
  • Xbox: A1ienizdPixe1
Re: Re-textured blocks
« Reply #10 on: April 12, 2018, 09:57:49 PM »
Change the BlockID to a standard block (e.g., Retro) and report if it still persists.
-Alionz

Craig

  • TM Creator
  • Extreme Member
  • *
  • Posts: 6600
  • Dig Deep
    • View Profile
    • Twitter
  • Steam: tota1miner
Re: Re-textured blocks
« Reply #11 on: April 13, 2018, 07:38:39 AM »
There is no bug. I've tested it. Must be something on your side.

JAZZ 0R KILLER

  • Member
  • *
  • Posts: 116
  • YT - Solo Crew
    • View Profile
    • YouTube
  • Xbox: JAZZ 0R KILLER
Re: Re-textured blocks
« Reply #12 on: April 13, 2018, 03:38:11 PM »
Im going to upload the mod that re-textures things. I'm sure it is me too, but someone can have a look
Look at you being all cool!

Stoneart

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 259
  • "There's always time to get your block's off"
    • View Profile
    • Discord link to my game (Coven)
  • Xbox: stoneart
  • PSN: Xx_Phoenix_Down_xX
Re: Re-textured blocks
« Reply #13 on: April 13, 2018, 11:08:24 PM »
I believe it's as Craig has said in his first post. However I can't tell without the file. Do you have both texture sizes included in the .png file? The game uses 16x16 for a long distance render. Normally if you don't have this it would just revert back to the original texture pack you are using when viewed from a distance.

JAZZ 0R KILLER

  • Member
  • *
  • Posts: 116
  • YT - Solo Crew
    • View Profile
    • YouTube
  • Xbox: JAZZ 0R KILLER
Look at you being all cool!

AlienizdPixel

  • Jr. Moderator
  • Supreme Member
  • *
  • Posts: 2685
  • Hello
    • View Profile
  • Xbox: A1ienizdPixe1
Re: Re-textured blocks
« Reply #15 on: April 14, 2018, 02:38:57 PM »
Mod:
http://totalminerforums.net/index.php?action=downloads;sa=view;down=78
Your LOD texture is set up incorrectly, there should not be additional space after the textures (may be bugged if there are multiple rows of textures), and there should not be any empty space between LOD textures.
Here is a fixed version of the textures:
Spoiler for Image:
-Alionz

JAZZ 0R KILLER

  • Member
  • *
  • Posts: 116
  • YT - Solo Crew
    • View Profile
    • YouTube
  • Xbox: JAZZ 0R KILLER
Re: Re-textured blocks
« Reply #16 on: April 14, 2018, 03:32:43 PM »
Really? Thanks! I didn't know that
Look at you being all cool!