Author Topic:  I cant start Totalminer  (Read 636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sora1kg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • Awards
  • Xbox: sora1kg
Re: I cant start Totalminer
« Reply #15 on: February 22, 2018, 09:39:37 PM »
ok. ill try ps4 controller...

oh my ps4 controller was wireless..  :(
Just plug the USB cable you use to charge it with into your PC. It functions both wirelessly and wired. Give it a couple minutes after you first plug it in as it'll most likely want to install drivers.

i could play a Totalminer with ps4 controller.

so japanese cant play this game with keyboard?

bob

  • Administrator
  • Legendary Member
  • ******
  • Posts: 1515
  • Awards Award for outstanding excellence in the field of bob 5 years on site 4 years on site 3 years on site 2 years on site Was in the top 10 of the forum stats page as of 4/12/15 Members who have unlocked the robotic avatar 1 year on site Day 1 w/25+ posts (4/12/13)
    • View Profile
    • Awards
Re: I cant start Totalminer
« Reply #16 on: February 22, 2018, 09:51:19 PM »
ok. ill try ps4 controller...

oh my ps4 controller was wireless..  :(
Just plug the USB cable you use to charge it with into your PC. It functions both wirelessly and wired. Give it a couple minutes after you first plug it in as it'll most likely want to install drivers.

i could play a Totalminer with ps4 controller.

so japanese cant play this game with keyboard?


Looks like it. At least right now. If I had to guess I'd say it probably applies to everyone using a non-english alphabet keyboard, so Japanese keyboard, Chinese keyboards, Cyrillic character keyboards, etc. I guess Craig knows what he's getting for his birthday.

sora1kg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • Awards
  • Xbox: sora1kg
Re: I cant start Totalminer
« Reply #17 on: February 22, 2018, 11:22:59 PM »
i could play totalminer with PS4 controller, but does'nt work mod.

I added a new MultiPlayer mod
« Last Edit: February 22, 2018, 11:37:30 PM by sora1kg »

Stoneart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 258
  • "There's always time to get your block's off"
  • Awards Members who have unlocked the robotic avatar 1 year on site
    • View Profile
    • Discord link to my game (Coven)
    • Awards
  • Xbox: stoneart
  • PSN: Xx_Phoenix_Down_xX
Re: I cant start Totalminer
« Reply #18 on: February 23, 2018, 12:29:16 AM »
The multiplayer mod might need to be downloaded again. I had an issue with it not working. And installing it again solved this.. its not full support multiplayer yet. There are many issues with p2p information. Its mostly a way to join and view another's world.

sora1kg

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
    • Awards
  • Xbox: sora1kg
Re: I cant start Totalminer
« Reply #19 on: February 23, 2018, 09:51:05 AM »
The multiplayer mod might need to be downloaded again. I had an issue with it not working. And installing it again solved this.. its not full support multiplayer yet. There are many issues with p2p information. Its mostly a way to join and view another's world.

i did it, but doesn't work mods..

Stoneart

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 258
  • "There's always time to get your block's off"
  • Awards Members who have unlocked the robotic avatar 1 year on site
    • View Profile
    • Discord link to my game (Coven)
    • Awards
  • Xbox: stoneart
  • PSN: Xx_Phoenix_Down_xX
Re: I cant start Totalminer
« Reply #20 on: February 26, 2018, 05:22:13 AM »
Make sure the folders are set up correctly.

Documents<my games<total miner< Mods<PikNet

Craig

  • Developer
  • Extreme Member
  • ******
  • Posts: 6650
  • Dig Deep
  • Awards Developer 5 years on site 4 years on site 3 years on site 2 years on site Was in the top 10 of the forum stats page as of 4/12/15 Members who have unlocked the robotic avatar 1 year on site Day 1 w/25+ posts (4/12/13)
    • View Profile
    • Twitter
    • Awards
  • Steam: tota1miner
Re: I cant start Totalminer
« Reply #21 on: February 26, 2018, 06:31:09 PM »
i did it, but doesn't work mods..
You might need to right click the TMFMP.dll file and select Properties -> Unblock.