Create a free account to remove all ad content.

Author Topic:  Rubik's Cube  (Read 1373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Craig

  • Developer
  • Extreme Member
  • *
  • Posts: 6655
  • Dig Deep
    • View Profile
    • Twitter
  • Steam: tota1miner
Re: Rubik's Cube
« Reply #10 on: February 01, 2016, 03:02:20 AM »
by controller
Get a keyboard for crying out loud they're like 10 bucks, it'll pay for itself in the first hour.

#

  • Member
  • *
  • Posts: 158
  • I don't do much here.
    • View Profile
  • Xbox: HellomeZodoz
Re: Rubik's Cube
« Reply #11 on: February 01, 2016, 07:25:39 AM »
Get a keyboard for crying out loud they're like 10 bucks, it'll pay for itself in the first hour.

I don't know, ever since that weird enter bug that used to happen when using a keyboard, I just never got back into it :P. Plus, I never really noticed too much of a speed difference to take the time to pull one out anyways. The only thing I can think of that makes a difference is when you gotta navigate through those really long commands like Zone or HUDBar.

Dryym

  • Supreme Member
  • *
  • Posts: 4336
  • What's yours is mine. ~TM's Resident Master Thief~
    • View Profile
  • Xbox: dryym
Re: Rubik's Cube
« Reply #12 on: February 01, 2016, 07:47:04 AM »
I probably only wrote around 100 lines by controller. The rest was done with replace text and offset. I think I only have like 30 hours on the world and a good bit of that is me away from my Xbox :P.

How did you use replace text? As far as I can tell, It only works for the entire script.

Although it would be nice if there were a way to use text replace only on the selected lines... Craig? ;)


Get a keyboard for crying out loud they're like 10 bucks, it'll pay for itself in the first hour.

I personally prefer a Chatpad. It's smaller, Quicker once you get used to it, It doesn't take a USB port, And it doesn't require you to put your controller down.
« Last Edit: February 01, 2016, 07:53:33 AM by Dryym »

Creator of the term "Deathmine "
Jared [19|Oct 07:12 PM]: "It changes everything" Dryym

#

  • Member
  • *
  • Posts: 158
  • I don't do much here.
    • View Profile
  • Xbox: HellomeZodoz
Re: Rubik's Cube
« Reply #13 on: February 01, 2016, 07:58:27 AM »
How did you use replace text? As far as I can tell, It only works for the entire script.
....

I just copied the lines I wanted to replace into a new script quickly, replaced text, and then pasted it back into the original script when I was done.

Dryym

  • Supreme Member
  • *
  • Posts: 4336
  • What's yours is mine. ~TM's Resident Master Thief~
    • View Profile
  • Xbox: dryym
Re: Rubik's Cube
« Reply #14 on: February 01, 2016, 08:01:54 AM »
I just copied the lines I wanted to replace into a new script quickly, replaced text, and then pasted it back into the original script when I was done.

Huh, That works well enough I guess. Although it would still be cool if Craig could make replacing text within the selection a possibility.

Creator of the term "Deathmine "
Jared [19|Oct 07:12 PM]: "It changes everything" Dryym

Dark Hydrak

  • Elite Member
  • *
  • Posts: 508
    • View Profile
Re: Rubik's Cube
« Reply #15 on: February 01, 2016, 12:04:31 PM »
Yet another great game from

#
Great job.

Stoneart

  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 261
  • "There's always time to get your block's off"
    • View Profile
    • Discord link to my game (Coven)
  • Xbox: stoneart
  • PSN: Xx_Phoenix_Down_xX
Re: Rubik's Cube
« Reply #16 on: February 01, 2016, 02:43:19 PM »
Very cool idea.

Lord Leo

  • Legendary Member
  • *
  • Posts: 1187
  • Aka Cat
    • View Profile
  • Xbox: Circle cat113
Re: Rubik's Cube
« Reply #17 on: February 01, 2016, 05:46:17 PM »
i have made this but without the swiping action