Author Topic:  Sigs Not working  (Read 426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jesse

  • Extreme Member
  • *****
  • Posts: 6382
  • Retired TM Youtuber
  • Awards Top contributors to the forum downloads. Was in the top 10 of the forum stats page as of 4/12/15 Members who have unlocked the robotic avatar Former MotM winners 4 years on site Donated a giveaway prize. (Must be a prize of cash value.) 3 years on site 2 years on site 1 year on site
    • View Profile
    • Old Channel
    • Awards
  • Xbox: YT Mysterio
  • PSN: YT_Mysterio
  • Steam: YT Mysterio
Sigs Not working
« on: April 29, 2015, 06:25:13 PM »
well as you see i have the image thing in my sig not working i cant take the [/img] out becuase it will say cant have more then 2 pictures in your sig error msg when i only have 2 but 1 is only showing it was working before but now it is not working
thanks Mysterio :D


/mm August 15th 2018 /mm
/mm MotM September '14 /mm
/mm Robo February '15 /mm
/mm 4th Demi Gods December '16 /mm
/mm YouTube: Mythical Monkey /mm

Jack Of Shades

  • Supreme Member
  • *****
  • Posts: 3308
  • ☽♕۞♕☾
  • Awards 3 years on site Donated a giveaway prize. (Must be a prize of cash value.) 2 years on site Members who have unlocked the robotic avatar 1 year on site Was in the top 10 of the forum stats page as of 4/12/15 Former MotM winners
    • View Profile
    • Jack Of Shades Youtube Gaming Channel
    • Awards
Re: Sigs Not working
« Reply #1 on: April 29, 2015, 06:27:36 PM »
That's because it's backwards. You have [/i mg] [i mg] instead of [i mg] [/i mg]. I don't know about the height issue though. I believe you can add that within the img code. [img height] or [img width].
« Last Edit: April 29, 2015, 06:30:58 PM by Jack Of Shades »

Jesse

  • Extreme Member
  • *****
  • Posts: 6382
  • Retired TM Youtuber
  • Awards Top contributors to the forum downloads. Was in the top 10 of the forum stats page as of 4/12/15 Members who have unlocked the robotic avatar Former MotM winners 4 years on site Donated a giveaway prize. (Must be a prize of cash value.) 3 years on site 2 years on site 1 year on site
    • View Profile
    • Old Channel
    • Awards
  • Xbox: YT Mysterio
  • PSN: YT_Mysterio
  • Steam: YT Mysterio
Re: Sigs Not working
« Reply #2 on: April 29, 2015, 06:38:48 PM »
That's because it's backwards. You have [/i mg] [i mg] instead of [i mg] [/i mg]. I don't know about the height issue though. I believe you can add that within the img code. [img height] or [img width].
thanks wizard jack  ;)


/mm August 15th 2018 /mm
/mm MotM September '14 /mm
/mm Robo February '15 /mm
/mm 4th Demi Gods December '16 /mm
/mm YouTube: Mythical Monkey /mm